donderdag 6 januari 2011

Spoonflower

De bedoeling van "Gemaakt" was en is nog steeds om hippe & originele kinderkleertjes te maken. Steeds vaker vragen de naaiende mama's in kwestie om hen ook iets voor zichzelf te leren maken. En steevast weerklinkt "A-lijn"-rokje in koor als je vraagt wat dat dan wel mag zijn.

Eéntje zoals deze bijvoorbeeld...


Ten huize "Gemaakt" ook wel gekend als de bomenrok. Menig maal gedragen vorige zomer.

Steeds opnieuw krijg ik dan ook de vraag naar het adres van de stoffenleverancier die me dit aan de man bracht. Awel... voor u het vraagt (en ook als het u nauwelijks interesseert) : SPOONFLOWER !

Spoonflower is een bedrijf waar digitale creatievelingen hun designs kwijt kunnen. Je kan ze er laten drukken op verschillende soorten stof (zelfs jersey!). Als je liever het designen aan iemand anders overlaat kan u ook gewoon de prints van anderen kopen. Zij worden hiervoor vergoed met "spoonflowercredits". Jij bestelt gewoon per fat quarter of yard en laat jouw unieke stofje gewoon naar huis verzenden. Of ga gewoon eens rondneuzen tussen de fantastische prints.
8 opmerkingen:

 1. Ja, dit is wel echt een superlink. Ik heb hem enige tijd terug ook ontdekt, maar nog niets bij durven bestellen. Het lijkt me niet de goedkoopste stof. Wat ik wel super vind is inderdaad dat je kan kiezen welke print op welke soort stof.
  Ik ga me er één van dezer toch eens aan wagen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe misschien eerst een oproep online. Als je met een paar samen kan bestellen, bespaar je toch al wat op je verzendingskosten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook al enkele mooie stoffen gezien... Zie het wel zitten om misschien met enkelen online te bestellen... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb ook eens gesnuisterd en zou ook wel willen een bestelling plaatsen...:-)
  Wel een vraagje: een gewoon, simpel katoentje bestellen, is dat dan quilting weight cotton?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben enorm fanaat van Borashop, maar zou ook graag eens bij spoonflower bestellen. Als ik gewone tricot wil om een (kinder)shirtje of jurkje van te maken, welk soort stof moet ik dan hebben? ik kan maar geen wijs uit die Engelse benamingen. (http://www.spoonflower.com/spoonflower_fabrics)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi, zoals de laatste oproep, wat moet je aanvinken als je in tricot/jersey wilt bestellen op spoonflower??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk!
  Ik vroeg me ook af welke je moet kiezen voor tricot stof..

  BeantwoordenVerwijderen