zondag 14 juli 2013

Wie zegt dat ?

Wie, in godsnaam, verplicht de gemiddelde belg om een saaie prullenmand naast bureau of naai-tafel te hebben staan ? Toch leert semi-wetenschappelijk onderzoek mij dat de de meeste prullenmanden niet uitblinken in originaliteit. Maar daar wordt vanaf nu paal en perk aan gesteld.

Vanaf heden getuigt ook jouw prullenmand van een stevige portie eigenzinnigheid. Met de "prullenmand-kit" van "Gemaakt" en één van je favoriete stofjes tover je in een wip een origineel exemplaar tot leven.


"Prullenmand"-kit & stof via www.gemaakt.be


Proppen mikken, doen we vanaf nu in stijl !

"Prullenmand"-kit & stof via www.gemaakt.be

Verras collega, dochter/zoon of vriendin met een door jouw gepersonaliseerd exemplaar. De mand kan naast prullenbak ook dienst doen als speelgoed-mand, opslag voor jouw stofresten, ... . 

De "prullenmand-kit" bevat alle materialen (behalve stof want die kies je zelf) plus een met foto's geïllustreerde werkbeschrijving. Het maken van deze mand is erg eenvoudig en staat garant voor succes. De kit kost 20 euro en is vanaf vanaf te koop in het "Gemaakt"-atelier of via www.gemaakt.be

Wil je met deze kit aan de slag tijdens teambuilding, vriendinnen-avonden, ... ? Contacteer "Gemaakt" voor jullie groepskorting.Geen opmerkingen:

Een reactie posten